Penyediaan Akaun

Kami menyediakan khidmat penyediaan laporan akaun syarikat samada secara bulanan mahupun tahunan mengikut kesesuaian syarikat anda.

Mengurangkan Perbelanjaan Operasi

Ia akan dapat membantu anda untuk memperolehi kemahiran, sistem dan servis perakaunan yang anda perlukan tanpa perlu melantik pekerja dengan kos yang tinggi dan melabur dalam teknologi infrastruktur. Ini akan membantu perniagaan anda membuat penjimatan yang besar.Z

Semakan Penipuan

Pembekal servis kewangan terurus akan memastikan keselamatan perniagaan anda dari sebarang cubaan penipuan oleh pekerja anda. Mereka akan bertanggungjawab terhadap segala proses transaksi demi menjamin ketepatan mereka.

Dengan penyumberan luar strategi dan servis kewangan, mereka boleh menggunakan kepakaran professional untuk membongkarkan sebarang penyelewangan di dalam perniagaan anda.

Mengelakkan Penalti Proses Cukai

Mengupah pembekal servis kewangan membolehkan anda untuk memfailkan cukai anda dengan sewajarnya dan ini akan menyelamatkan anda dari dikenakan penalti cukai.

Menggunakan Teknologi Terkini

Kemajuan teknologi yang pesat menjadikan pasaran semakin dinamik. Penyedia servis pengurusan kewangan akan menggunakan teknologi yang progressif di dalam perniagaan anda.

Mereka akan memastikan anda menikmati kelebihan menggabungkan teknologi terkini di pasaran.

Penyelesaian Inovatif dan Cekap

Mengupah servis perakaun akan membantu anda untuk mendapatkan keputusan yang tepat apabila anda melantik akauntan tetap untuk melakukan kerja tersebut.

Oleh itu juga, akauntan luar akan membawa masuk perspektif baru kepada perniagaan anda untuk meningkatkan produktiviti.


"..Kita perlu bijak mengetahui bahawa tidak semua perkara kita dapat lakukan dalam satu masa, serahkan pada pakar.."

Hubungi kami

Jika anda mencari penyedia servis kewangan yang berbaloi untuk perniagaan anda, maka kami boleh membantu anda untuk menyelaraskan operasi perakaunan anda. Kami akan membantu menjimatkan duit dan masa anda sementara anda memberikan lebih masa untuk fokus dengan proses utama perniagaan anda. Anda boleh menempah temu janji dengan kami dengan klik di sini.

Seksyen 167 Akta Syarikat 1965 mewajibkan setiap syarikat untuk menyimpan rekod transaksi perakaunan yang berlaku  dan rekod tersebut perlulah disimpan dengan teratur serta sistematik bagi memudahkan ianya diaudit.

Kami menyediakan khidmat penyediaan laporan akaun syarikat samada secara bulanan mahupun tahunan mengikut kesesuaian syarikat anda.

Pastikan anda menyimpan kesemua bukti-bukti transaksi seperti resit, invoice, voucher, bil dll. untuk membolehkan proses perakaunan dibuat secara menyeluruh serta dapat memberi gambaran yang betul dan saksama (true and fair view) terhadap akaun syarikat.

Get Free Email Updates!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Free Email Updates
[isi maklumat dibawah untuk mendapatkan ebook PERCUMA tentang 10 cara mengurangkan tax individu dan perniagaan]
We respect your privacy.
WhatsApp chat