Daftar Syarikat Sdn Bhd

Kelebihan Mendaftar Syarikat Sdn Bhd di Malaysia

Mulakan pengembaraan keusahawanan anda hari ini dengan menghubungi syarikat yang bertauliah, cekap professional untuk servis pendaftaran Sdn Bhd. Anda boleh menjadikan syarikat anda berdaftar sebagai Sdn Bhd dengan kos serendah RM1,200. Ia nya pantas, boleh diharapkan dan berbaloi.

PAKEJ PENUBUHAN SYARIKAT SDN BHD KAMI ADALAH SEPERTI BERIKUT :

  • Carian Nama Syarikat terhad kepada dua (2) kali permohonan
  • Tiga (3) set dokumen lengkap syarikat
  • Sijil Penubuhan syarikat
  • Company Super Form ( Section 14 )
  • Dokumen untuk pembukaan akaun bank syarikat (terhad kepada satu (1) bank)
  • Satu (1) Set Buku Daftar & minit beserta kemaskini
  • Khidmat Konsultansi Syarikat

PAKEJ BERMULA DARI RM1200

HUBUNGI :  012-7770443
 
 

(tiada bayaran tersembunyi)

:: Penubuhan siap dalam 3-7 hari bekerja
:: Khidmat pos dokumen ke tempat anda disediakan dengan bayaran tambahan

*   Harga tidak termasuk cukai kerajaan.

 

 

“..Memilih kami adalah pilihan yang terbaik dan bijak..”

– MCR Management Services Sdn Bhd

Keusahawanan ialah pengembaraan yang bermula apabila anda mendaftarkan syarikat pilihan anda. Syarikat Sdn. Bhd, adalah pilihan popular pada masa kini kerana penjaminan keterusan, perlindungan harta peribadi daripada risiko syarikat seperti hutang dan rugi, berpatutan dan akses modal kewangan yang mudah, adalah antara beberapa. Di sini beberapa sebab mengapa anda perlu mendaftar syarikat Sdn Bhd di Malaysia.
MCR Management Services
CEO

Kekal Selama-lamanya

Salah satu daripada manfaat mendaftar Sdn Bhd ialah, syarikat menjadi satu entiti berlainan terasing dari pemilik. Ini menjanjikan kesinambungan walaupun apa telah terjadi pada pemegang saham, pengarah dan penubuh. Ini tidak seperti rakan kongsi atau pemilikan dimana kewujudan dan operasi mereka adalah sekali dengan pemilik. Syarikat Sdn Bhd adalah lebih stabil dan cenderung untuk menarik lebih banyak pelaburan daripada pelabur yang berminat.

Perlindungan Harta Peribadi

Harta peribadi pemegang saham ada dilindungi daripada risiko syarikat seperti rugi dan hutang terkumpul. Risiko perniagaan sebegini adalah dikongsi dikalangan pemegang saham bergantung dengan nilai pelaburan mereka terhadap perniagaan tersebut dan tiada kesan terhadap perniagaan dan aset lain. Dalam keadaan yang paling teruk, dan jarang sekali, adalah kemungkinan untuk kehilangan seluruh modal pelaburan.Ini adalah sebab utama mengapa anda perlu mendaftar syarikat Sdn Bhd memandangkan anda berkongsi risiko dan/atau untung dengan pemikiran pelabur yang serupa.

Akses Kewangan

Kewangan ialah kunci kepada perkembangan syarikat. Anda perlukan duit untuk berkembang, menggaji staf yang kompeten, bayar bil dan secara am nya memastikan perniagaan berjalan. Apabila anda mendaftar untuk syarikat Sdn Bhd di Malaysia, ia akan menjadi lebih mudah untuk mengumpul lebih banyak sumber kewangan. Pemberi pinjaman cenderung untuk mempercayai syarikat Sdn Bhd kerana keterusan dan fakta bahawa risiko tersebut terbahagi di kalangan berbilang pemegang saham. Oleh kerana risiko yang seperti lebih rendah, kadar bunga bagi pinjaman tersebut adalah selalunya lebih rendah apabila dibandingkan dengan perniagaan lain seperti pemilikan sendir

Mudah Didaftarkan dan Fleksibel

Pendaftaran Sdn Bhd adalah secara relatifnya adalah proses yang mudah dan terang yang boleh dikendalikan oleh syarikat yang kompeten pada harga yang sangat berbaloi. Syarikat tersebut akan menguruskan proses tersebut dan hanya akan mengambil masa 3-7 hari sahaja untuk mendaftarkan syarikat dan servis mereka. Sebagai seorang pemegang saham syarikat Sdn Bhd, anda bebas untuk menjual dan memindahkan saham anda kepada pihak yang berminat bergantung pada kesenangan anda. Fleksibiliti ini membolehkan anda untuk membuat keputusan pelaburan yang lebih bijak dan berusaha dalam perniagaan pilihan anda.

Get Free Email Updates!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Free Email Updates
[isi maklumat dibawah untuk mendapatkan ebook PERCUMA tentang 10 cara mengurangkan tax individu dan perniagaan]
We respect your privacy.
WhatsApp chat