Hubungi :012 777 0443

Khidmat Daftar

KHIDMAT DAFTAR PENUBUHAN SYARIKAT

Dimana nak dapatkan syarikat setiausaha? Jalan sesak untuk ke pejabat syarikat setiausaha? Harga tidak munasabah? Khidmat lambat dan menyusahkan?

Kini anda tidak perlu bimbang lagi……..KENAPA?
Kerana kami sebagai sebuah syarikat setiausaha berpengalaman akan membantu menyelesaikan urusan pendaftaran syarikat baru anda dari A hingga Z tanpa anda perlu bersusah payah ke pejabat kami. Tawaran harga berpatutan, khidmat yang cepat dan memudahkan anda. Khidmat pendaftaran syarikat yang kami tawarkan adalah seperti berikut:

DAFTAR PENUBUHAN SYARIKAT SENDIRIAN BERHAD (SDN BHD)
Syarikat Sendirian Berhad merupakan sebuah syarikat berhad di mana liabilitinya setakat modal yang dikeluarkan oleh pemiliknya sahaja. Syarikat jenis ini boleh dimiliki oleh minimum 2 hingga 50 orang pemilik. Syarikat sdn bhd hanya boleh menawarkan saham-sahamnya kepada kaum keluarga atau sahabat yang terdekat sahaja.

Daftar Syarikat Sdn Bhd

 

 
Sample Image

DAFTAR PENUBUHAN SYARIKAT BERHAD (BHD)
Syarikat Berhad (Bhd) sebagaimana sdn bhd juga sebuah syarikat berhad di mana liabilitinya setakat modal yang dikeluarkan oleh pemiliknya sahaja. Bezanya, syarikat bhd boleh mempunyai minimum 2 orang pemilik tanpa jumlah maksimum pada satu-satu masa. Syarikat bhd juga boleh menawarkan saham-sahamnya kepada orang awam.

Daftar Syarikat Berhad

 

DAFTAR PENUBUHAN YAYASAN
Yayasan merupakan sejenis Syarikat Berhad dengan jaminan. Yayasan ditubuhkan dengan tujuan utamanya sebagai suatu badan yang mengumpul dan mengurus dana sumbangan syarikat-syarikat korporat ataupun orang awam. Dana-dana yang disumbangkan kepada yayasan boleh mendapat pengecualian cukai yang tinggi dari kerajaan. Dana permulaan sebanyak RM1 juta diwajibkan kepada sesiapa yang ingin mengasasnya.

Daftar Penubuhan Yayasan

 

Sample Image

DAFTAR PEMBELIAN SYARIKAT TERSEDIA
Syarikat tersedia merupakan syarikat Sendirian Berhad (Sdn Bhd) biasa yang kami tubuhkan khas untuk menjualkannya semula kepada sesiapa yang berminat untuk memiliki perniagaan dengan cepat. Syarikat tersedia kami kesemuanya syarikat baru ditubuhkan dalam lingkungan setahun atau kurang.

Daftar Syarikat Tersedia

Kami Terima

Rakan Hubungan

Alamat

B-10-7, Megan Avenue 1,
189 Jalan Tun Razak
50400, Kuala Lumpur
Phone: (03) 2166 5209/9209
Fax: (03) 2181 5001
Website: www.daftarsyarikat.my
Email: mcrsdnbhd83@gmail.com

Penafian

MCR Management Services Sdn Bhd (972604-h) adalah tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman web ini.